Sisältöön »
 

OLEMME
yrityksiä varten!

OLEMME
yrityksiä varten!

 
Liiketoiminnan kehittäminen

kansainvälistyminen


Kansainvälistyminen ei ole koosta kiinni! Monen PK -yrityksen kasvu perustuu kansainvälistymiseen ja kasvu haetaan viennistä. Meillä on tarjota monia mahdollisuuksia yrityksesi kansainvälistymisen polulle. Ota rohkeasti yhteyttä ja yhdessä mietimme parhaimmat ratkaisut kansainvälisille kasvumahdollisuuksille. Tarjolla on myös monenlaista markkinarahoitusta täydentävää rahoitusta sekä hyödyllisiä julkisia kasvu- ja kansainvälistymispalveluja. Saat apua kansainvälistymiseen myös usielta yksityisiltä toimijoilta.

Team Finlandin yritysten kansainvälistymistä tukeva palvelukokonaisuus kattaa muun muassa Business Finlandin, ulkoasiainministeriön, työ- ja elinkeinoministeriön, Finnveran, Finnpartnershipin, Finnfundin, Teollisuussijoituksen, ELY-keskukset sekä Suomalais-venäläisen ja Suomalais-ruotsalaisen kauppakamarin palveluita.

Huomioithan myös Business Finlandin tarjoamat palvelut kansainvälisille markkinoille tähtääville yrityksille. He tarjoavat oivan työkalun  businessmahdollisuuksien löytämiseksi  https://www.marketopportunities.fi/home/. Tätä työkalua kannattaa ehdottomasti hyödyntää, jos mielitmukaan kansainväliseen kauppaan.

 

Ota yhteyttä

 

eva759897869.jpg

 

Eva Salminen
Isännöitsijä
puh. 050 400 2351
eva.salminen@fyk.fi


 

timo2065410508622871874.jpg

 

Timo Kärkkäinen
Business Developer
+358 50 336 7872
timo.karkkainen@fyk.fi