Sisältöön »
 

OLEMME
yrityksiä varten!

OLEMME
yrityksiä varten!

 
Aloittavan yrittäjän palvelut

Forza - yrityskiihdyttämö


YHTEISÖ JA TYÖTILA ASIANTUNTIJOILLE JA YRITYKSILLE

Forza on yhteisöllinen työtila ja innovatiivinen yhteisö, jossa annetaan sytykkeitä uuden tekemiseen, itsensä haastamiseen ja uusien asioiden oppimiseen. Kiihdyttämön tehtävänä on lisätä toimivien yritysten kasvuhalukkuutta ja toisaalta luoda kokonaan uutta yrittäjyyttä ja uudenlaisia yrityksiä tulevaisuuden tarpeisiin, sekä luoda synergiaa opiskelijoiden, oppilaitosten ja yritysten välille.

Forzan kunnianhimoinen tavoite on luoda seudulle 100 uutta start up -yritystä tai ideaa vuoteen 2021 mennessä. Se tehdään lyömällä päät yhteen uudenlaisessa kiihdyttämössä, jossa katsotaan pitkälle tulevaisuuteen.

Forza sijaitsee viehättävässä historiallisessa miljöössä Kehräämö-alueella, jossa toimii useita kulttuurin ja liike-elämän toimijoita. Kehräämöllä olet tiiviissä yhteydessä Hämeen ammattikorkeakoulun kanssa ja keskustan palvelut ovat käden ulottuvilla.

Varaa paikkasi virkeästä työympäristöstä ja anna ideoiden kehittyä ja nousta lentoon.

Mitä Forza sitten voisi tarjota juuri Sinulle?

Forza on enemmän kuin pelkät seinät, se on yhteisöllistä tekemistä ja verkoston voimaa se on yhteistä markkinointia ja maalinteon paikkoja, yhdessä ja omillaan. Olemme osa Crazy Town yhteisöä ja on tutkittu, että jopa 85% yhteisön jäsenistöstä tekee businesta keskenään, Forza avaa siis sinulle mahdollisuuksia, mutta sinun täytyy ottaa ratkaiseva askel ja liittyä jäseneksi.  

Oletko opiskelija?

Forza tarjoaa opiskelijoille tilaisuuksia tavata yrityksiä eli tekijöitä ja verkostoitumisen vaara on suuri. Opiskelijalle yritysverkostot merkitsevät potentiaalista mahdollisuutta työllistyä, ei välttämättä juuri sillä hetkellä verkostossa olevaan yritykseen, mutta työssäoppimisen ja yhteistyön kautta tulevaisuuden työpaikkaan.

Yritysten keskeisten henkilöiden tunteminen on myös opinnäytetyötä pohdittaessa avainasemassa, yrityksissä harjoitellessa syntyy ideoita uusiin tapoihin tehdä työtä tai suunnitella ja toteutaa uusia innovaatiota, tässä ideoinnissa opiskelijat ovat usein avainasemassa ja yritykset arvostavat tuoretta näkökulmaa asioihin.

Rohkeasti mukaan Forzaan luomaan supertärkeitä verkostoja tulevaisuuden varalle.

Minulla on yritysidea tai sen raakile, mitä Forza tarjoaa minulle?

Ideatason yritykselle Forza on "The place to be".

Yhteisön yritysten vertaistuki ja idean creaus nextille levelille on Forzassa helppoa, yhteisömanageri ja jäsenet auttavat sinua löytämään sopivan kumppanin ideaasi sparraukseen eteenpäin ja luottamuksella. Idiksen toteuttamiskelpoisuus saadaan nopeasti selvitettyä yhteisönjäsenten ja kumppaneiden kanssa. Älä piilottele kynttilää vakan alla vaan ota yhteyttä yhteisömanageriin välittömästi!

Toiminnassa olevalle yritykselle, onko Forza meille vain toimitiloja?

Yrityksesi on siis jo toiminnassa, tämä on kerrassaan mainiota! Forzan mahdollisuudet juuri sinulle on rajattomat, löytyy kokoustiloja, yhteisöllisiä työtiloja, omia työhuoneita. Eikä siinä vielä kaikki, Forza ei todellakaan ole vain käteviä fasiliteetteja ja hyvä sijainti, meillä on yhteisonjäsenistössä jo ehkä juuri sinulle sopivia kumppaneita ja Crazy Town verkoston kautta niitä on vielä huomattavasti enemmän, esimerkiksi  Jyväskylän Crazy Town jäsenet ovat sinun läheistä verkostoasi Forza yhteisön kautta.

Olen asiantuntija, onko Forzassa sijaa minulle?

Todellakin on! Asiantuntijapalveluiden tuottajille on aina tilaa, teet ehkä yksin töitä kotoa käsin, Forzassa et ole enää yksin vaikka tarvittaessa sekin onnistuu. Kahvitauot on yhtä juhlaa yhdessä, voit unohtaa pölyisen tietsikkapöydän kotona ja varata vaikka ihan oman pöytäpaikan meiltä. Forza on osa Crazy Town ja We+ - verkostoa jossa on mukana tällä hetkellä n. 220 yritystä joiden joukosta varmasti löydät vertaistukea, oman osaamisen kehittämiselle, sekä myös potentiaalisia busineksen teon paikkoja.

Jäsenpaketit

Liikkuva jäsen

Paikka asiantuntijalle, joka tarvitsee työpisteen osaksi liikkuvaa työnkuvaansa. Tämä vaihtoehto tarjoaa sinulle avotyötiloissa ja hiljaisessa huoneessa. Saat myös käyttöösi kaikki kokous- ja tapahtumatilat.

Ehdot:

- Ei omaa kiinteää työpistettä, oma lukollinen säilytyslokero

- 3 kk irtisanomisaika

- Ei vakuutta

Hinta 125 € + alv 24% / kk


Kiinteä paikka

Oma kiinteä työpiste yhden tai useamman yksin työskentelevän kanssa jaetussa yhteisessä huoneessa. Lisäksi käytössä Forzan yhteiset tilat. Saat myös käyttöösi kaikki kokous- ja tapahtumatilat.

Ehdot:

- kiinteä työpiste, 1 kpl, jaetussa työhuoneessa

- 3 kk irtisanomisaika

- 2 kk jäsenmaksun suuruinen vakuus

Hinta 175 € + alv 24% / kk

Oma työhuone

Tämä vaihtoehto pitää sisällään oman huoneen, jossa on sopimuksen mukaan kalustus.

Kysy tarkempi hinta yhteisömanagerilta.

Hinta alk. 270€+ alv 24% / kk


KAIKKIIN JÄSENPAKETTEIHIN SISÄLTYY

Yhteisten tilojen käyttöoikeus

- Yhteiset työskentelytilat

- Sosiaalitilat

- Kokous- ja tapahtumatilat varattavissa sähköisen kalenterin kautta jokaisesta Crazy Townin yksiköstä kulloinkin voimassa olevan ohjeistuksen mukaisesti (tulossa Forzaan syksyllä 2019)

Muu infra

- Internet-yhteys, langaton lähiverkko

- Verkkotulostimen ja kopiokoneen käyttömahdollisuus (erillinen veloitus käytön mukaan, kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti).

- Koulutustilojen tarvikkeet (tussit, fläpit ja tekniikka neuvotteluhuoneessa)

- Tarkemmat tiedot ostettavista lisäpalveluista kysy yhteisömanagerilta

Kuuluminen osaksi Crazy Town ja Forza -yhteisöjä

- Oikeus käyttää Crazy Town –logoa ja Forza-logoa merkkinä kuulumisesta CT-yhteisöön ja verkostoon

- Yrityksen ja yrityksen asiantuntijoiden esittely CT-yksikön alasivuilla (www.crazytown.fi) ja Forzan www-sivuilla.

- Mahdollisuus järjestää tilaisuuksia CT:n lava-alueella

- Mahdollisuus vaikuttaa ja osallistua Crazy Town -yhteisön yhteisiin markkinointikampanjoihin

Yrityksen kehittämisen ja oppimisen työkalut, minimitaso

- Yhteiset tilaisuudet (kuten aamukahvit)

- Muita liiketoiminnan kehittämisen ja henkilökohtaisen oppimisen työkaluja kehitetään yhteisössä aktiivisesti.


Lisätietoa  tai varaa aika esittelyyn,


yhteisömanageri Heidi Loukiainen

p. 050 550 3211, heidi.loukiainen@fyk.fi


 

Ota yhteyttä

 

 

Riikka Riihimäki
toimitusjohtaja
puh. 050 464 1333
riikka.riihimaki@fyk.fi

 

Heidi Loukiainen
yhteisömanageri
puh. 050 550 3211

heidi.loukiainen@fyk.fi